Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника юридичного відділу виконавчого комітету Миколаївської міської ради

Дата: 16.01.2020 15:12
Кількість переглядів: 454

Фото без описуВиконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника юридичного відділу виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

 

Вимоги до посади: Громадянство України, повна вища юридична освіта за освітньо - кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста, стаж роботи в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності не менше 2 років. Володіння знаннями щодо чинного законодавства в галузях цивільного, адміністративного та антикорупційного права; актами законодавства, що стосуються служби в органах місцевого самоврядування. Вільне користування  персональним комп’ютером, офісними програмами, оргтехнікою, вільне володіння державною мовою.

            Перелік документів:   заява на участь у конкурсі, заява про проведення перевірки, передбаченої Законом України «Про очищення влади»; особову картку за формою П-2 ДС з додатками; 2 фото розміром 3 х 4 см; документи про освіту, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня, підвищення кваліфікації; паспорт; ідентифікаційний код; копія трудової книжки військовий квиток (для військовозобов'язаних); медична довідка;  електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, за встановленою формою, що визначається Національним агентством з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) шляхом її заповнення на офіційному веб-сайті НАЗК за адресою www.nazk.gov.ua,  письмову згоду на обробку персональних даних.

 

Документи приймаються виконавчим комітетом Миколаївської міської ради впродовж 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою: м.Миколаївка пл. Енергетиків, 2/14.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь