Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Про проведення IV Регіонального конкурсу молодіжного жіночого підприємництва

Дата: 27.02.2020 11:22
Кількість переглядів: 455

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради інформує про початок проведення IV Регіонального конкурсу молодіжного жіночого підприємництва “Чому я обираю власний бізнес” (далі — Конкурс), організований Донецькою торгово-промисловою палатою.

Основною метою проведення Конкурсу є пошук та нагородження активних майбутніх та дійсних підприємець, які вдосконалюють свої бізнес-ідеї, мають бачення та конструктивне опрацювання власних можливостей, ринкового оточення та його викликів, а також впевненість у реалізації власних бізнес-ідей.

Конкурс проводиться з 10 лютого по 01 червня 2020 року у наступних номінаціях: “Виробництво”, “Сфера послуг”, “Сімейний бізнес”. Для участі у Конкурсі учасницям у термін до 01 червня 2020 року необхідно надіслати заповнену в Google-form електронну реєстраційну конкурсну заявку.

Нагородження переможниць відбудеться під час проведення бізнес-форуму “Business4Women” у Маріуполі 18 червня 2020 року.

Контактні особи: Аріна Казілова (+380504607779) arina.kazilova@donetskcci.com), Яна Нефьодова (+380666237667 yana.nefyodova@donetskcci.com).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь