Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Zagoriy Foundation оголошує грантовий конкурс на протидію COVID-19

Дата: 24.04.2020 10:30
Кількість переглядів: 379

Zagoriy Foundation оголошує грантовий конкурс на протидію COVID-19, який полягає у підтримці проектів, які можуть допомогти подолати наслідки вірусу. Пріоритетами конкурсу є ідеї для підтримки вразливих груп населення, просвітницькі заходи чи допомога лікарням. Важливий критерій при розгляді  заявок – якість контенту та охоплення аудиторії. Критеріями відбору конкурсу є:

  • ефективність витрат (співвідношення кошти/результат);
  • рівень налагодження  координації та партнерських стосунків (бізнес, волонтери, міська влада та інші організації);
  • рівень та специфіка попереднього досвіду заявника.

В рамках конкурсу не підтримуватимуться проєкти, що передбачають придбання дороговартісного обладнання, а також проєкти, які мають комерційну складову. Індивідуальні ініціативи фізичних осіб не розглядаються. Участь у конкурсі грантів можуть брати виключно офіційно зареєстровані в Україні благодійні та громадські організації. Розмір гранту становить до 300 000 гривень. Тривалість проєкту може yскладати від 1 до 6 місяців. Термін подання заявок: до 24 квітня 2020 року. Терміни розгляду: рішення про підтримку буде прийняте протягом 5 робочих днів від дати подання заявки.

Заявники мають заповнити аплікаційну та бюджетну форми, а також додати необхідні установчі документи. Детальні умови, посилання на завантаження бюджетної та аплікаційної форми можна знайти за посиланням: https://zagoriy.foundation/granti/.

Контактні дані: тел. +380686856491, E-Mail: info@zagoriy.foundation.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора