Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

18 березня 2020 року Фонд Східна Європа розпочав реалізацію нової програми “Школа організацій з розвитку підприємництва”.

Дата: 24.04.2020 10:51
Кількість переглядів: 442

Реалізація дворічної Програми спрямована на посилення ролі та спроможності організацій розвитку підприємництва у підтримці бізнесу на місцевому рівні.

Під час I року Програми організації розвитку підприємництва отримають сучасні знання та практичні інструменти  для розвитку сприятливого бізнес-середовища;

Під час II програмного року партнерські організації зможуть реалізувати власні проекти, що будуть профінансовані за конкурсом грантів від Програми (USAID KEY) та менторською підтримкою від команди ФСЄ.

До участі у Програмі запрошуються зареєстровані організації, включаючи агенства місцевого розвитку, центри розвитку бізнесу, а також ініціативні групи, які мають на меті підтримку підприємництва зі всієї України. Важливо, щоб організації та ініціативні групи:

  • були зареєстровані та здійснювали свою діяльність в містах та ОТГ з населеннями до 100 000 осіб;
  • однією з основних цілей своєї діяльності мали підтримку і захист прав та інтересів малих і середніх підприємств.

Організації підтримки бізнесу та ініціативні групи, що бажають долучитися до Програми у  якості партнерських, будуть обрані на умовах всеукраїнського відкритого конкурсу. Оголошений конкурсний відбір. Умови його проведення можна знайти за посиланням: https://bit.ly/2RxPaTw.

Заповнити анкету-заявку для участі  можна за посиланням: https://bit.ly/BSO_Program_Application.

Кінцевий термін для подачі анкети на участь в конкурсі – 27 квітня 2020. Інформаційний буклет про Програму міститься за посиланням https://bit.ly/BookletSchool.

Всі питання просимо спрямовувати до Тетяни Мазур, координатора Програми, за телефоном 38(050)4436275 чи на електрону адресу bsoschool@eef.org.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь