Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 27.07.2020 16:50
Кількість переглядів: 747

Звертаюся до Вас як до свідомих та відповідальних громадян, бо саме завдяки нашим спільним діям вдається зберегти позитивну статистику і стабільну динаміку інфікування вірусом COVID-19.

Наразі усі ми відповідальні за те, як розгортатиметься ситуація з поширенням коронавірусу в межах громади. Тому я буду вдячна кожному з вас за дотримання правил карантину, за самоізоляцію після поїздки за кордон та вчасне звернення до лікаря.

На жаль, наша країна ще не може повністю повернутись до повноцінного «безкарантинного» життя, тому Кабінет Міністрів України продовжив адаптивний карантин до 31 серпня 2020 року. В регіонах встановлюватиметься один з чотирьох рівнів епідемічної небезпеки. В залежності від епідемічної ситуації в регіоні або окремих адміністративно-територіальних одиницях - встановлюється зелений, жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Останнім часом громадяни, незважаючи на заклики медиків залишатися вдома, все менше дотримуються карантину.

Тому хочу застерегти від необдуманих рішень, адже карантин ще не закінчився і карантинні обмеження не скасовані. Окрім того, епідеміологічна ситуація наразі не покращилася. І хоча різкого спалаху захворювань не фіксується – не можна легковажити, адже недотримання встановлених норм може відкинути нас до ситуації, яка спостерігалася ще донедавна. У такому випадку карантинні обмеження будуть знову посиленні. Краще сьогодні дотримуватися карантинних заходів, ніж завтра знову перейти до режиму жорсткого карантину.

Звертаюся до всіх мешканців громади: знаю, що багато хто з вас вже втомився від карантинних вимог, розумію ваше бажання побачитися з друзями та відвідати родичів. Але давайте наберемося терпіння та дочекаємося закінчення карантину, аби всі зусилля з протидії поширенню коронавірусу не пішли нанівець. Країна робить усе можливе, аби ми швидше могли повернутися до звичного способу життя. Кожен з нас має допомогти у цьому.

Дякую усім за розуміння та громадянську свідомість!

Залишаймося вдома та будьмо здорові.

 

 

З повагою,

Миколаївський міський голова

Олена Цикунова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора