Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Запрошення на цикл одноденних семінарів-тренінгів в рамках тижня «Школи птахівника»

Дата: 06.10.2020 08:28
Кількість переглядів: 1593

Фото без описуШановні підприємці, фермери, птахівники!

Державна дослідна станція птахівництва НААНУ за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Міжрегіональної спілки птахівників та кормовиробників України з 5 жовтня по 9 жовтня 2020 року буде проводити цикл одноденних семінарів - тренінгів в рамках тижня "Школи птахівника".

Семінари охоплюють всі напрямки птахівництва: маркетинг, технологія, годівля, ветеринарія, інкубація. Теми семінарів: "Птахівництво - прибутковий бізнес при вмілому підході", "Ефективні технології виробництва продукції птахівництва в фермерських та особистих селянських господарствах", "Раціональна годівля птиці - запорука успішного бізнесу", "Ветеринарне благополуччя фермерських та присадибних птахівничих господарств", "Особливості інкубації яєць сільськогосподарської птиці".

Вартість участі в одному семінарі 1300 грн з однієї особи, для бажаючих відвідати 2 семінари- 2500 грн, 3 семінари- 3500 грн, 4 семінари- 4000 грн, 5 семінарів- 5000 грн. Попередня реєстрація на семінар обов'язкова за тел. 098 2613517 або на сайті: http://avianua.com/ua/ (заповнити Форму заяви). Проживання у готелях м.Харкові за рахунок учасника семінару.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь