Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шановні мешканці громади!

Дата: 30.12.2020 10:40
Кількість переглядів: 631

Фото без опису

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

 

Ось і завершується 2020 рік. Рік, складний для усіх, рік нелегких та вкрай важливих рішень, випробувань та дій. Рік, який змінив світ. Ми знову перегортаємо  ще одну сторінку нашого життя, нашої історії.

 

Напередодні свят є традиція підбивати підсумки року, визначити його героїв та найбільш визначні події. Без перебільшення головними Героями 2020 року стали українські медичні працівники, не один конкретний спеціаліст, а кожен з вас - людей у білих халатах, які невтомно і самовіддано боролися з коронавірусом, рятуючи життя інших і ризикуючи власним. Велика вам подяка і низький уклін - ви зробили неймовірне!

 

Кожна людина, кожна родина напередодні Новорічних і Різдвяних свят має сподівання і вірить в те, що Новий рік принесе позитивні зміни, в усі сфери людського життя. Що  зимові свята подарують нам те, чого  найбільш бракує у повсякденному бутті. Всі ми у ці дні прощаючись з роком пережитим, сподіваємося на краще життя в майбутньому, на певні власні здобутки та перемоги,  на мир і злагоду в нашій країні.

 

І навіть якщо прощання з 2020 роком пройде без традиційних корпоративів та гулянь, нам варто подякувати цьому року за те, що він змусив нас замислитися та зрозуміти, що насправді важливо. Люди почали більше дорожити простими речами. Стало цінуватися живе спілкування з друзями та родичами, знайшовся час на обійми з дітьми чи домашніми улюбленцями.

 

Тож нехай 2021 рік буде для нас роком повернення до звичного ритму життя, де можливі рукостискання та поцілунки, де можна посидіти з друзями у кав’ярні та не рахувати кількість осіб на метр квадратний...

 

Зичу вам міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди й добробуту. Хай Новий рік принесе щедрі здобутки, а Різдвяні свята – радість та віру у світле майбутнє.

 

З Новим роком! З пресвітлим Різдвом Христовим!

 

 

З повагою,

Олександр Гадяцький


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора