Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Миколаївський голова провів розширену нараду з працівниками виконкому

Дата: 16.01.2021 15:40
Кількість переглядів: 378

Фото без описуСьогодні, 16 січня 2021 року, міський голова Олександр Гадяцький провів розширену робочу нараду окремо з фінансово-бюджетним управлінням, загальноорганізаційним відділом та відділом бухгалтерського обліку та звітності.

На початку засідання міський голова представив заступників міського голови за напрямами роботи. Кожен посадовець особисто розповів про свої безпосередні обов’язки та доповів про результати роботи за 2020 рік, окремо про свої професійні бачення на наступний рік.

Розглянуто можливості оптимізації робочого процесу та раціонального розподілу та перерозподілу посадових обов’язків у світі збільшення, в частині додаткової низки доручень та бездоганного їх виконання.

Нарада пройшла у дружній та невимушеній атмосфері. Міський голова поділився корисним досвідом спілкування з людьми, розглянули найгостріші питання, порушені мешканцями громади у зверненнях детально.

Розглянули усі моменти, які потребують як негайного виконання так і вирішення шляхом вдосконалення. Олександр Іванович особливо звернув увагу на те, що усі посадовці мають докласти максимум зусиль для  розвитку діалогу між виконавчим комітетом і кожним мешканцем громади  для підвищення довіри громадян до влади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора