Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Зустріч з обміну досвіду «Інклюзивне навчання у школі: кроки до успішного початку»

Дата: 25.02.2021 09:46
Кількість переглядів: 512

 

Інклюзивно-ресурсний центр Миколаївської міської ради сумісно з відділом освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради та Миколаївським ЗЗСО №2 провели виїзну зустріч з обміну досвіду «Інклюзивне навчання у школі: кроки до успішного початку» для педагогічних працівників Райгородоцького ЗЗСО та ЗДО.

Під час зустрічі було опрацьоване коло питань, пов’язаних з практичною реалізацією впровадження інклюзивної освіти у навчальних закладах, зокрема:

-        Методичний супровід впровадження та розвиток інклюзивної освіти (Директор ІРЦ А.І. Герасименко);

-        Співпраця ІРЦ із закладами загальної середньої, дошкільної освіти та батьками (завідувач МК М.М. Головань, директор ІРЦ А.І. Герасименко, вчитель – логопед ЗЗСО №2 Л.В. Півень);

-        Інклюзія: просто про складне (завідувач МК М.М. Головань, вчитель – логопед ЗЗСО №2 Л.В. Півень).

У заключній частині роботи керівники, педагоги, практичні пихологи та асистенти учителів взяли участь у відкритій дискусійній панелі, отримавши відповіді на актуальні запитання, пов’язані з практичною реалізацією інклюзії в закладах загальної середньої освіти. Зворотній зв'язок сприяв обміну думками з приводу наявних проблем та досвіду педагогів, які реалізують рівний доступ до освіти дітей з особливими освітніми потребами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь