Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Зустріч з обміну досвіду «Інклюзивне навчання у школі: кроки до успішного початку»

Дата: 25.02.2021 09:46
Кількість переглядів: 482

 

Інклюзивно-ресурсний центр Миколаївської міської ради сумісно з відділом освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради та Миколаївським ЗЗСО №2 провели виїзну зустріч з обміну досвіду «Інклюзивне навчання у школі: кроки до успішного початку» для педагогічних працівників Райгородоцького ЗЗСО та ЗДО.

Під час зустрічі було опрацьоване коло питань, пов’язаних з практичною реалізацією впровадження інклюзивної освіти у навчальних закладах, зокрема:

-        Методичний супровід впровадження та розвиток інклюзивної освіти (Директор ІРЦ А.І. Герасименко);

-        Співпраця ІРЦ із закладами загальної середньої, дошкільної освіти та батьками (завідувач МК М.М. Головань, директор ІРЦ А.І. Герасименко, вчитель – логопед ЗЗСО №2 Л.В. Півень);

-        Інклюзія: просто про складне (завідувач МК М.М. Головань, вчитель – логопед ЗЗСО №2 Л.В. Півень).

У заключній частині роботи керівники, педагоги, практичні пихологи та асистенти учителів взяли участь у відкритій дискусійній панелі, отримавши відповіді на актуальні запитання, пов’язані з практичною реалізацією інклюзії в закладах загальної середньої освіти. Зворотній зв'язок сприяв обміну думками з приводу наявних проблем та досвіду педагогів, які реалізують рівний доступ до освіти дітей з особливими освітніми потребами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора