Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Правила поведінки у разі виникнення пожежі або іншої надзвичайної події

Дата: 16.04.2021 13:45
Кількість переглядів: 399

                                                              Шановні батьки!

 

            14 квітня під час спалювання листви на подвір’ї житлового будинку у м. Покровську сталася одиночна детонація невідомого предмету, що опинився у вогні. В результаті події постраждав підліток, якого було госпіталізовано до лікарні.

            Просимо нагадати дітям правила безпеки життєдіяльності. Слов’янські рятувальники звертають увагу дорослиз на необхідність відповідально ставитися до профілактики різних нещасних випадків з дітьми, виділити час і згадати разом із дітьми правила безпечної поведінки на вулиці, в школі і вдома.

Нагадаємо кілька основних правил поведінки, які потрібно повторити:

- поясніть дитині, що таке легкозаймисті, колючі, ріжучі, вибухонебезпечні предмети і які небезпеки вони несуть. Не залишайте на видному місці сірники, запальнички та інші вогненебезпечні предмети. Частіше нагадуйте дитині про небезпеку гри з вогнем;

- якщо ваша дитина залишається вдома одна, то обов'язково напишіть на аркуші всі необхідні телефони екстреної допомоги. Вони завжди повинні знаходитися на видному місці. Переконайтеся, що дитина знає свою адресу і повне ім'я;

- потренуйте основні навички з техніки безпеки, наприклад, при використанні електрочайників, комп'ютерів, телевізорів, а також мікрохвильової печі або газової плити для розігріву обіду.

            Обов’язково розкажіть дітям, що у разі виникнення пожежі або іншої надзвичайної події необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером “101”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора