Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Стартувала 16-та Всеукраїнська акція «Серце до Серця» – «Здорові немовлята!»

Дата: 19.04.2021 16:49
Кількість переглядів: 349

Фото без описуЗаступник голови Краматорської районної державної адміністрації Вікторія Набокова взяла участь у відкритті (презентації) 16 Всеукраїнської акції «Серце до серця» під гаслом « Здорові немовлята »,що відбулася на платформі Webex.

Акція триватиме з 1 квітня по 30 вересня 2021 року (фінал 2-3 жовтня) з метою придбання різноманітного медичного обладнання.

ДЕТАЛЬНІШЕ про механізм Акції

З 1 квітня по 30 вересня 2021 року під час різноманітних заходів, що проходять у закритих приміщеннях або на спеціально відведеній території працюватимуть волонтери.

Кожен з них матиме на собі бейдж – ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Номер ідентифікатора буде співпадати з таким як на скриньці (урна для збору коштів), до якої від перехожих збиратиме гроші даний волонтер. Волонтери матимуть також накліпки-серця, які наклеюватимуть усім, хто кидатиме кошти до скриньки, що сприятиме кращій візуалізації кількості небайдужих людей та створюватиме відповідну святкову атмосферу і довіру.

Запрошуємо мешканців Краматорського району долучитися до акції!

Джерело: https://www.facebook.com/kramatorsk.RDA/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора