Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Привітання з Великоднем від Миколаївського міського голови

Дата: 02.05.2021 09:12
Кількість переглядів: 521

Шановні жителі Миколаївської громади! Світле, наповнене духовністю і щирістю свято настало, і з ним я вас всіх  вітаю! У житті кожної людини Великдень –свято особливе,бо  є символом добра, віри, любові  і приходить воно з настанням справжньої, квітучої та теплої весни. Пасха — це не просто святковий день календаря, це можливість духовного очищення і просвітлення.

Це початок нового життя, в якому буде трохи більше віри, ніж зазвичай. У нашому світі чимало добра і чудес, але все це має цінність лише тоді, коли ми пам’ятаємо про те, що сила добра і сила творити чудеса закладена, насамперед, в наших серцях. У це світле християнське свято Великодня, хочу побажати кожній сім’ї миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дія будуть праведними, нехай ви і ваші близькі живуть тільки у згоді з Богом і з самим собою, а ангел-охоронець закриває своїм великим, надійним крилом від усіх негод, думки нехай будуть світлі, а кожен день ваш дім наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям!

В пасхальні дні ми  віддаємо  шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і величезну пам'ять , відійшов у небеса.  Згадаймо їх молитвою та добрим словом. А нам, хто живе на цій благословенній Землі ,бажаю умиротворення, благ всіх небесних і земних, душевної рівноваги та спокою.
Зі світлим святом! Нехай щастя до вас  приходить з кожним світанком. А життя наповниться яскравими подіями, чесними друзями, позитивним настроєм, приємними відчуттями, а в серцях світлі гімни звучать, і чується голос, Христос Воскрес....

 

З повагою, Миколаївський міський голова
Олександр Гадяцький

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора