Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Як швидко замінити електролічильник

Дата: 14.05.2021 08:34
Кількість переглядів: 614

Фото без опису

Під час ремонту в оселі буває потрібно замінити старий електролічильник на новий. Як можна зробити це швидко та без зайвих витрат, підказує постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO.


Перед заміною слід уточнити у свого оператора системи розподілу (ОСР) кількість фаз лічильника та чи є у ОСР договір з YASNO на заміну приладу обліку електроенергії. Коли ці питання вирішені позитивно, новий лічильник можна замовити за три хвилини в інтернет-магазині YASNO у складі наборів «Експрес» та «Експрес Плюс», в які входять послуги заміни та постановки приладу на комерційний облік.

Тобто не доведеться чекати на розгляд заяв та додатково оплачувати роботу спеціаліста ОСР.
«Ми пропонуємо надійні лічильники в комплекті з усіма необхідними послугами. Це швидке рішення для тих, хто бажає просто замінити лічильник і не витрачати час на технічні питання», – пояснив директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Довідка:
YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 мільйонів українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Запорізькій та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня, запроваджує онлайн-сервіси для обслуговування клієнтів. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора