Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

З доходів мешканців Донеччини до бюджетів сплачено більше 4,6 млрд гривень

Дата: 24.05.2021 09:58
Кількість переглядів: 351

                Фото без описуЗа січень-квітень 2021 року до зведеного бюджету країни від платників Донецької області надійшло 4 млрд 637 млн грн податку на доходи фізичних осіб, що на 723 млн грн перевищує показники відповідного періоду 2020 року.

Податок на доходи фізичних осіб залишається одним з основних бюджетоутворюючих елементів, на нього припадає 55,8% від усіх перерахувань суб’єктів господарювання області.
Серед основних чинників зростання надходжень ПДФО - підвищення рівня мінімальних заробітних плат, а також розширення бази оподаткування, зокрема, у рамках заходів з легалізації трудових відносин та повноти сплати роботодавцями податків і зборів при виплаті доходів.

 


Основна сума сплаченого податку, а саме 75%, залишається в розпорядженні місцевих громад  для подальшого розвитку регіону та фінансування заходів у соціальній сфері.
Так, за січень-квітень 2021 року до місцевих бюджетів області надійшло 3 млрд 477 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. Натомість, до Державного бюджету України за чотири місяці поточного року надійшло 1 млрд 159 млн грн зазначеного податку.


Підписатися на Facebook  
fb.com/TaxUkraine
www.facebook.com/tax.donetsk
Підписатися на Telegram-канал
t.me/tax_gov_ua
Підписатися на YouTube
youtube.com/TaxUkraine
youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot


#ПДВ, #надходження, #ДПС_Донеччина

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора