Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївській міській раді проведено засідання постійних комісій

Дата: 25.05.2021 15:21
Кількість переглядів: 419

Фото без описуВ Миколаївській міській раді 24.05.2021 та 25.05.2021 було проведено засідання постійних комісій:
комісії з з питань соціально-економічного розвитку, інвестицій, планування, бюджету і фінансів.
комісії з питань комунальної власності, приватизації, житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку, побутового та  торгівельного обслуговування, малого та середнього бізнесу.


 комісії з питань містобудування, будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища та раціонального використання природних ресурсів;
 комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, молодіжної політики, соціального захисту, фізичної культури та спорту;
 комісія з питань Регламенту, депутатської діяльності та етики, правової політики, законності, правопорядку, протидії та запобігання корупції, конфлікту інтересів, місцевого самоврядування і громадських організацій.


У роботі відповідної комісії взяли участь депутати, керівний склад Миколаївської міської ради, начальники та спеціалісти структурних підрозділів Миколаївської міської ради.
Члени постійної комісій розглянули усі  питання порядку денного та внесли відповідні  рекомендації. За результатами розгляду проєкти рішень буде винесено до розгляду на засідання  сесії Миколаївської ради, яка відбудеться 28 травня 2021 року.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора