Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Виставка вразила своєю різноманітністю, естетичним виглядом та художнім різнобарв’ям експонатів

Дата: 25.05.2021 08:28
Кількість переглядів: 402

Фото без описуЗнаєте,яке перше враження складається коли переступаєте поріг бібліотеки? Майже всі відповідають одинаково: в приміщенні пахне книгами! Це особливе місце, де мудрість, пізнання світу через різні життєві ситуації гармонійно переплітається з розумним, добрим, вічним, бо книга - це джерело освіти, знання і якщо збагачення, то збагачення культурного і душевного.

А Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі». Ось в такій аптеці для душі минулого тижня працівники відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Миколаївської міської ради побували  на виставці творчих умільців міста Миколаївка «Чиста криниця таланту майстрів» в Комунальному закладі «Бібліотека – Центр екологічного виховання ім. Героя України О.Г. Лелеченка».
Виставка вразила своєю різноманітністю, естетичним виглядом та художнім різнобарв’ям експонатів.

Всі виставочні роботи виконані професійно, яскраво та з великою любов’ю. Не могли відірвати погляду від прикрас з бісеру та каміння Галини Колодій та Людмили Захарової, захопили подих писанки Людмили Пригоцької, визвали посмішку м’які іграшки з текстилю Тетяни Алефіренко, вразили в’язані крючком іграшки Олени Волкової, подушки  Олександри Костенко та роботи  Ірини Філюшиної, Любові Лехман та Катерини Єршової.Особливу увагу привернули картини з композицією із різноманітного насіння, сповнені особливим теплом і любов’ю від майстрині Олени Назаренко. Як каже сама майстриня: «Це дуже цікаво, коли  викладаєш насіння, як мозаїку і при цьому отримуєш задоволення і душевний спокій».
Відвідувачами виставки було отримано естетичне задоволення та зроблено висновок - як хобі може перетворитися не тільки в мистецтво, а й в душевне задоволення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора