Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Робоча група з розробки Стратегій та Планів дій з розвитку системи соціального захисту населення Миколаївської міської ради прийняла участь в підсумковому заході з реалізації Проєкту

Дата: 26.05.2021 15:11
Кількість переглядів: 700

Фото без описуРобоча група з розробки Стратегій та Планів дій з розвитку системи соціального захисту населення Миколаївської міської ради прийняла участь в підсумковому заході з реалізації Проєкту “Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областей”, який відбувся онлайн 26.05.2021р.

 

Метою заходу було зазначено створення простору для обміну досвідом між 10 громадами-партнерами проєкту і презентація результатів проєкту та е-платформи проєкту. Учасниками заходу були представники 10 громад - партнерів: голови громад, представники робочих груп з розробки Стратегій та Планів дій з розвитку системи соціального захисту населення, Представники Проєкту «Спеціальна програма підтримки Східної України» (підконтрольні Уряду території), що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH: керівництво проєкту, регіональні радники проєкту, Представники Асоціації учасницького розвитку громад, команда та експерти Проєкту “Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областей” Програмою було передбачено виступи відповідно до теми відкритого мікрофону і експерти передавали слово громадам. Зокрема,досвідом чого Миколаївська територіальна громада досягла в рамках проєкту, з присутніми поділилася заступник міського голови Валентина Гребенюк. Надалі модератор проєкту Леонід Донос розповів про наступні кроки та про те, що планується в рамках проєкту. Дякуючи модераторам заходу, а саме Леоніду Донос та Катерині Мальцевій захід пройшов в конструктивній обстановці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора