Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Податківці Донеччини виявили факти фіктивного виконання будівельно-монтажних робіт

Дата: 31.05.2021 08:41
Кількість переглядів: 429

Управлінням боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, Головного управління ДПС у Донецькій області встановлено факти нанесення збитків державним підприємствам протягом 2019 року на суму 32,7 млн гривень.


У ході аналітичного дослідження податківцями Донеччини було встановлено факти перерахування державними установами коштів на адресу генпідрядника, який має негативну податкову історію та у якого відсутні основні засоби, людський потенціал і технічні можливості для надання будівельно-монтажних робіт. В якості субпідрядників використовувались підприємства, що мають ознаки фіктивності та транзитності, на адресу яких перераховувались кошти з метою подальшого обготівкування та легалізації.
Сума нанесених збитків державним установам склала 32,7 млн гривень.
Матеріали долучено до кримінального провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі на даний час проводиться досудове розслідування слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

Підписатися на Facebook  
fb.com/TaxUkraine
www.facebook.com/tax.donetsk
Підписатися на Telegram-канал
t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube
youtube.com/TaxUkraine
youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора