Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Куди звертатися, якщо необхідно переоформити договір на постачання електроенергії

Дата: 04.06.2021 08:19
Кількість переглядів: 1881

Фото без описуYASNO піклується про клієнтів та надає детальну інформацію щодо функцій компаній, які забезпечують населення електроенергією. Адже знаючи зони відповідальності постачальника та оператора системи розподілу (ОСР), можна швидко вирішити питання з електроенергії. Наприклад, якщо потрібно переоформити договір на постачання електроенергії. До кого звертатися у цій ситуації – покроково розповідає YASNO.


Для переоформлення договору необхідно звернутися до постачальника YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»). Це можна зробити дистанційно одним зі зручних способів:
•    надіслати звернення через форму зворотного зв’язку на сайті yasno.com.ua;
•    написати листа на електронну адресу dn@yasno.com.ua;
•    звернутися до енергоофісу YASNO за додатковими телефонами або електронними адресами, що виділені на період карантину.
В електронному зверненні необхідно надати фото або скан-копії:
•    паспорта та ІПН власника житла;
•    документа, що підтверджує зміну власника особового рахунку (наприклад, витяга з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, договору купівлі-продажу, дарування тощо);
•    паспорта точки розподілу - його заздалегідь треба оформити в оператора системи розподілу. У Донецькій області це «ДТЕК Донецькі електромережі», «ДТЕК Високовольтні мережі», «ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля», «Регіональні електромережі», «Укрзалізниця», НЕК «Укренерго»;
•    заяви-приєднання, яку можна завантажити на сайті YASNO.
Фахівці YASNO розглянуть документи та проінформують клієнта про укладання договору або зв’яжуться для уточнення даних.
Крім цього, клієнти можуть зібрати усі необхідні документи та прийти з ними до енергоофісу особисто, зареєструвавшись на прийом заздалегідь.
«Ми закликаємо всіх у період карантину вирішувати питання з електропостачання онлайн. Завдяки сервісам YASNO не виходячи з дому можна дізнатися суму до сплати за світло, розрахуватись за спожиту електроенергію, передати показання лічильника, відправити своє запитання фахівцям.  А якщо ви не знаєте, до кого звертатися у тій чи іншій ситуації, на сайті YASNO є зручний розділ, де чітко та зрозуміло описуються функції постачальника та оператора системи розподілу», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Довідка:
Фото без описуYASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 мільйонів українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Запорізькій та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня, запроваджує онлайн-сервіси для обслуговування клієнтів. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора