Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Шаховий клуб «Ферзь» в Миколаївці пишається своїми вихованцями та запрошує до себе всіх бажаючих

Дата: 04.06.2021 10:16
Кількість переглядів: 529

Фото без опису«Всі роботи гарні, вибирай на смак» - це можна сказати і про спорт, кожен вид хороший і корисний по-своєму. У Миколаївці на базі Палацу культури працює шаховий клуб «Ферзь», вихованці якого йдуть впевненими кроками до перемог на змаганнях різних рівнів. «Ферзь» запрошує всіх дітей і учнів Миколаївської громади освоїти цю древню гру. Шахи - це нескінченні вправи для розуму, які розвивають розумові здібності, використовувані протягом усього життя, такі як: концентрація, критичне мислення, абстрактне мислення, вирішення проблем, розпізнавання образів, стратегічне планування, творчість, аналіз, синтез і оцінка.

 

 

Клуб уже має свою непросту історію незважаючи на невеликий термін існування, у вересні виповнюється шість років від дня його організації на базі ЗЗСО №2. Хочеться відзначити одного з членів клубу, результати якого говорять самі за себе - це учень Миколаївського ЗЗСО №2 Андрій Ісаєв. Андрій учасник Чемпіонату України в лютому 2020 року, також учасник багатьох чемпіонатів Донецької області, шахових олімпіад при Донецькій Федерації шахів в м. Краматорську, а також різних турнірів в м. Слов'янську. У 2015 році Андрій став переможцем кубка мера м. Миколаївки в командних змаганнях. 1 червня поточного року переміг на турнірі присвяченому Міжнародному дню захисту дітей в м. Миколаївці. Друге місце зайняла Анастасія Кірпанева, третє місце - Ілля Алексашкін. 29-30 травня в такому ж турнірі в м. Слов'янську брало участь вісім членів клубу «Ферзь». Результати наших вихованців дуже високі:

- Анастасія Кірпанева виконала норму другого юнацького розряду і посіла третє місце;

- Ангеліна Алексашкіна - 3-е місце; - Ярослав Куделенко - виконав норму третього юнацького розряду - 2-е місце;

- Марія Волкова і Макар Рижков виконали норми третього юнацького розряду.

Керівник шахового клубу «Ферзь» Сергій Симонян висловлює подяку колективу Палацу культури Миколаївської міської ради за всіляку допомогу і підтримку в організації розвитку клубу, за прекрасні умови для занять і проведення різних турнірів і змагань.

Джерело: https://nikolaevka24.com/shahmatnyj-klub-ferz-v-nikolaevke-gorditsya-svoimi-vospitannikami-i-priglashaet-k-sebe-vseh-zhelayushhih/?fbclid=IwAR1PUFOtdRkt6NAzaRXZAPS4ayyR1xL29QBwoKUG8oe0pCNvKfWWq-vdHsw


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора