Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

На базі Харківського національного університету внутрішніх справ вперше запроваджено набір групи курсантів за спеціальністю «Облік і оподаткування»

Дата: 04.06.2021 14:47
Кількість переглядів: 474

Фото без описуВідділ освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради повідомляє, що починаючи з квітня 2021 року, на базі Харківського національного університету внутрішніх справ вперше запроваджено набір групи курсантів за спеціальністю «Облік і оподаткування» за освітньою кваліфікацією бакалавр з обліку і оподаткування. Набір здійснюється за державним замовленням, форма навчання – денна.

 

 

 

Курсанти університету перебувають на спеціальному військовому обліку та не підлягають строковому призову до Збройних сил України.

Під час навчання забезпечуються гуртожитком, харчуванням, форменим одягом та грошовим забезпеченням, навчальною базою за рахунок Державного бюджету.

Випускники отримують спеціальне офіцерське звання та зможуть зайняти посади начальницького складу фінансово – облікових та аудиторських підрозділів Національної поліції, інших структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ за напрямами діяльності, що пов’язані з фінансами, обліком та аудитом.

Також за місцем подальшого працевлаштування випускники матимуть право на такі соціальні гарантії : службове житло чи компенсацію за проживання в орендованому приміщенні, купівля житла на умовах пільгового фінансового лізингу, безоплатне медичне забезпечення, спеціальні умови пенсійного забезпечення та інше.

Бажаючим здобути зазначену освіту, необхідно до 15.05.2021 року онлайн-заяву на вебпорталі, який призначений для електронної реєстрації кандидатів на навчання в закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання ( https://osvita.np.gov.ua ) або до 15.06.2021 документи до відповідних підрозділів комплектування Національної поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора