Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Дякуємо всім мешканцям які долучилися до збору речей

Дата: 08.06.2021 11:18
Кількість переглядів: 428

Фото без описуСлужба у справах дітей Миколаївської міської ради дякує усім небайдужим мешканцям Миколаївської міської територіальної громади, які долучилися до збору речей, взуття та іграшок для малолітньої півторарічної дитини, яка залишилась без батьківського піклування!


Благодійність – це не просто милостиня. Це, перш за все, підтримка! У наш нелегкий час, коли людей, які потребують турботи і матеріальної допомоги стає все більше, важко знайти людину, здатну сприймати чужі проблеми як свої, і як чудово, що такі люди все-таки є!


Ваше гаряче серце, великодушність, чуйність і доброта роблять життя кращим.
Прийміть щиру вдячність за небайдуже ставлення до проблем дітей, які залишилися без батьківського тепла. Допомога, надана Вами, послужила на благо!
На цей час Службою у справах дітей Миколаївської міської ради усі зібрані речі було передано майбутнім опікунам дитини! Збір речей триває й надалі. У кого ще є бажання долучитися до благодійної акції, чекаємо Вас за адресою: вулиця 50 річчя Слов’янської ТЕС, будинок 29, кабінет 207, місто Миколаївка, Слов’янський район, Донецька область.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора