Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Де в інтернеті знайти всю інформацію з електропостачання

Дата: 10.06.2021 14:09
Кількість переглядів: 406

Треба прочитати умови договору про електропостачання чи дізнатися актуальні тарифи? Або необхідні реквізити для оплати за світло? Постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO пропонує вирішувати будь-які питання з енергопостачання та знаходити потрібну інформацію на своєму сайті – онлайн та без зайвої втрати часу.


На сайті yasno.com.ua розміщена вся інформація, що може знадобитися клієнту і стосується постачання електроенергії та газу, а також корисні поради з енергоефективності, енергоефективні продукти, актуальні новини компанії та багато іншого. Отже, що саме клієнт може зробити на сайті YASNO:
1.    Швидко передати показання електролічильника через спеціальну форму без входу до Особистого кабінету. Щоб повідомити дані, достатньо вказати населений пункт, особовий рахунок, показання і контактний номер телефону.
2.    Оплатити рахунки за світло та газ онлайн в Особистому кабінеті або без реєстрації за допомогою інтернет-банкінгу.
3.    Записатися на візит до спеціаліста енергоофіса за телефонами чи електронними адресами, що виділені для кожного енергоофісу, а також через форму попередньої реєстрації на сайті.
4.    Отримати консультацію, надіславши повідомлення через форму на сайті або на електронну пошту dn@yasno.com.ua.
5.    Знайти інформацію щодо діючих тарифів на електроенергію та газ, про обсяги купівлі та продажу електроенергії для населення, реквізити для оплати, прочитати умови договору на енергопостачання.
6.    Укласти договір на постачання газу та дізнатися, яка договірна документація для цього потрібна.
7.    Підрахувати, скільки споживають побутові прилади у вашому домі, та обрати енергоефективну техніку і набори для економії, а також замовити сонячні дахи «під ключ» і швидкі зарядки для електромобілів.
8.    Дізнатися про дієві способи заощадження із порад з енергоефективності в рамках проєкту «YASNO_як_заощаджувати», а також навчати цьому дітей за допомогою цікавих казок та мультпорад.
«На сайті YASNO завжди можна знайти детальну й актуальну інформацію про постачання електроенергії та газу з простим і зрозумілим описом продуктів та послуг. Як надійний постачальник ми постійно вдосконалюємо наші онлайн-сервіси. Користуватися ними зручно, надійно та безпечно, а вся необхідна інформація завжди під рукою», – сказав директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

Довідка:
YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 мільйонів українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Запорізькій та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня, запроваджує онлайн-сервіси для обслуговування клієнтів. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора