Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Службою в справах дітей Миколаївської міської ради було здійснено перевірку умов проживання дітей, які перебувають під опікою

Дата: 11.06.2021 15:08
Кількість переглядів: 394

09.06.2021 Службою у справах дітей Миколаївської міської ради з метою перевірки умов проживання дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, та контролю за умовами проживання та виховання дітей–сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою/піклуванням було здійснено рейд у с. Малинівку та смт Райгородок. Всього було відвідано 9 сімей, в яких виховується 13 дитини.

З батьками було проведено бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, ведення здорового способу життя, створення належних умов для проживання та розвитку дітей, попередження насилля в сім’ї. Попереджено про відповідальність, передбачену чинним законодавством, за неналежне виконання батьківських обов’язків. З дітьми проведені профілактичні бесіди з питань профілактики негативних звичок і правопорушень. За результатами рейду було складено акти обстеження умов проживання дітей, а батьки були попереджені про персональну відповідальність за життя та здоров’я дітей. Порушень прав дітей під час рейду виявлено не було.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора