Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті

Дата: 15.06.2021 10:32
Кількість переглядів: 435

Фото без опису10 червня 2021 відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті. Миколаївської міської ради (далі – Комісія) під керівництвом Пересічної Інни Володимирівни, голови Комісії, секретаря Миколаївської міської ради.


У засіданні взяли участь старости Миколаївської міської територіальної громади, представники Служби у справах дітей Миколаївської міської ради (далі – Служба), відділу та закладів освіти Миколаївської міської ради, поліцейські офіцери громади.
Комісією розглянуто питання щодо: надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів; зарахування на цілодобове перебування дітей, які перебувають у закладах інституційного догляду та виховання з пансіоном у структурі; встановлення опіки над малолітньою дитиною.


Під час розгляду питань Комісією приймалися до уваги умови проживання сімей, потреби дітей, відносини в сім’ї, ставлення батьків до виконання їх батьківських обов’язків, забезпечення батьками належного догляду за дітьми.
Комісія  висловлювала власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З'ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо.
Також було заслухано представників сторін заявників з усіх питань порядку денного, прийнято відповідні рішення, які забезпечують соціально-правовий захист малолітніх та неповнолітніх дітей згідно з чинним законодавством


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора