Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

За якими реквізитами сплачувати рахунки за електроенергію

Дата: 22.06.2021 13:47
Кількість переглядів: 305

Фото без описуПостачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги») піклується, аби клієнти могли вчасно та швидко оплачувати рахунки за електроенергію зручним для себе способом. Це можна зробити через Особистий кабінет на сайті YASNO, мобільний додаток, чат-бот у Viber, платіжні сервіси, термінали самообслуговування або у відділеннях банків, Укрпошти чи Нової пошти. У деяких випадках клієнту знадобиться вказувати реквізити постачальника.

Що це за реквізити та де їх можна знайти – розповідає YASNO.

За електроенергію, спожиту після 01.01.2019 року, жителі Донеччини мають сплачувати електропостачальнику YASNO (ТОВ «Донецькі енергетичні послуги»). Рахунки необхідно оплачувати за реквізитами у форматі IBAN. Це 29 знаків (літер та цифр), які необхідно вказувати замість розрахункового рахунку (р/р) отримувача коштів та коду банку (МФО). Зверніть увагу: у клієнтів області реквізити різняться. Актуальні реквізити для вашого особового рахунку можна дізнатись у паперовій платіжці за електроенергію або на сайті YASNO. «Реквізити з 29 знаків стануть у пригоді, якщо ви будете сплачувати за електроенергію, наприклад, у касі банку чи деяких інтернет-банкінгах. А при сплаті через Особистий кабінет чи чат-бот YASNO-online у Viber їх вказувати не потрібно», – сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.

Довідка: YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 мільйонів українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Запорізькій та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня, запроваджує онлайн-сервіси для обслуговування клієнтів. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора