Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Запрошуємо! Івана Купала в Райгородку 3 та 4 липня

Дата: 29.06.2021 13:09
Кількість переглядів: 1914

Фото без описуІвана Купала — стародавнє, красиве, квітуче, романтичне літнє свято. У цей день згадуються слов’янські традиції, шанують природні стихії сонця, води, трав і квітів, а ще молодості і любові. Свято Купала — одне з давніх свят східних слов’ян.

Є повір’я, що ніч на Івана Купала треба зустрічати на природі в галасливій компанії, тож всіх мешканців та гостей Миколаївської громади запрошують долучитися до цього стародавнього та трохи містичного свята.
У Райгородку на березі Маяцького озера його святкують вже більш ніж 30-ть років, але цього разу масштаби свята просто вражають.

Гуляння триватимуть два дні та включатимуть у собі безліч розваг та сюрпризів, таких як виїзна торгівля, атракціони, розваги для дітей та дорослих і навіть наметове містечко.
Почнеться все 3 липня о 16:00 з розважальної програми для дітей.
О 17:00 відкриє свято театралізовано-обрядове дійство «Віночки звивайте на купала в Райгородок поспішайте».
19:00 виступ творчих колективів Миколаївської ТГ та гостей свята.
23:00 запалювання купальського вогнища після якого для присутніх гратиме та співатиме наживо кавер-гурт CARRE Music band.
Опівночі почнеться святкова дискотека просто неба яка триватиме до ранку.
Територія озера буде облаштована під наметове містечко, тож всі бажаючі зможуть відпочити у власних наметах в ніч з 3 на 4 липня.
Другий день гуляння, 4 липня, почнеться об 11:00 з «Байкер Party» MFK «Сироти», байкери- вольники та інші.
Продовжиться свято виступами молодіжних музичних гуртів.
Організатори заходу звертаються до гостей із проханням дотримуватися соціальної дистанції та використовувати засоби індивідуального захисту.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора