Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

У Святогорську добудовують госпіталь для ветеранів війни

Дата: 14.07.2021 10:31
Кількість переглядів: 829

Фото без описуДобігає кінця будівництво корпусу відділення фізичної і реабілітаційної медицини на території КНП «Обласний госпіталь для ветеранів війни м. Святогорська», повідомляє сайт Донецької ОДА. Медичний заклад має 180 ліжок, де можуть проходити лікування хворі. Одним із пріоритетних напрямків діяльності установи стане реабілітація учасників АТО/ООС. У відділенні працюватимуть реабілітологи, масажисти і психоаналітики.

Зараз ремонтні роботи корпусу майже закінчили, відбуваються пусконалагоджувальні роботи по підведенню комунікацій. За словами директора департаменту охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації Володимира Колесника на закупівлю нового обладнання для відділення з бюджету виділили понад 34 млн. грн. Це різноманітні тренажери, в тому числі тренажери, які будуть працювати в басейні, діагностичне обладнання, магнітно-резонансний томограф. Зараз проходить підготовка фахівців, які зможуть працювати з цим обладнанням. Об'єкт зводять в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Джерело: https://slavdelo.dn.ua/2021/07/13/v-svyatogorske-dostraivayut-gospital-dlya-veteranov-vojny/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=podkhodit-k-kontsu-stroitelstvo-korpusa-otd&utm_content=10811358&fbclid=IwAR3N0Qts04KIlUGKfdquf-iQ55tdzVe9oBWfyf2MBC1XRoJUwbh42ETewmA


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора