Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Робочі будні Миколаївської міської ради.Участь у заходах

Дата: 22.07.2021 16:44
Кількість переглядів: 1223

Фото без описуЗа дорученням Миколаївського міського голови Олександра Гадяцького 21 липня 2021 року перший заступник міського голови Володимир Проскунін взяв участь в колегії «Про підсумки роботи Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці в І півріччі 2021 року та завдання щодо подальшого вдосконалення наглядової діяльності в сфері додержання законодавства про охорону праці та державний гірничий нагляд», яка відбулася з ініціативи  Східного міжрегіонального управління Державної служби України  з питань праці.

 

Сьогодні, перший заступник міського голови Володимир Проскунін та спеціаліст з питань цивільного захисту та НС Костянтин Гусак провели час на районних показових командно-штабних навчаннях за темою «Дії органів управління та сил цивільного захисту у разі виникнення можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних із порушенням роботи життєзабезпечення внаслідок ведення бойових дій  (із залученням органів з евакуації) Навчання проводилися з метою підвищення злагодженості дій органів управління, підготовки високого рівня готовності органів управління та підпорядкованих їм сил цивільного захисту  до дій за призначенням.

Для участі в засіданні колегії облдержадміністрації міський голова Олександр Гадяцький делегував першого заступника міського голови Володимира Проскуніна, який підготував доповідь з питання порядку денного засідання колегії. До речі, на  порядок денний були винесені наступні питання:

1. Про практичне застосування автоматизованої системи містобудівного кадастру в просторовому плануванні на території Донецької області.

2. Про виконання обласної цільової програми сприяння розвитку громадянського суспільства на 2017 - 2020 роки.

3. Про стан впровадження реформи місцевого самоврядування в Донецькій області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора