Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївській міській раді пройшло засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 23.07.2021 13:00
Кількість переглядів: 1234

Фото без опису15.07.2021 року та 23.07.2021 року в Миколаївській міській раді за дорученням міського голови Олександра Гадяцького під головуванням першого заступника міського голови, заступника голови місцевої комісії з питань ТЕБ та НС Володимира Проскуніна, пройшло засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо питання питного водозабезпечення населення м. Миколаївка у зв'язку з припиненням електропостачання промисловим об'єктам КП "Сервіскомуненерго"

Присутніми на засіданні були члени Комісії та запрошені особи відповідальні за життєдіяльність громади в період ситуації,яка виникла сьогоді в громаді. Нещодавно відбулися великі збори з мешканцями нашої громади на яких Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький та директор КП «Сервсіскомуненерго» Сергій Чубенко детально доповіли, що на адресу КП "Сервіскомуненерго" надійшло повідомлення від ТОВ "Торгова електрична компанія" про припинення електропостачання промисловим об'єктам підприємства, яке забезпечує населення м. Миколаївка послугами централізованого водопостачання та водовідведення з 26 липня 2021 року, у зв'язку з наявною заборгованістю . Це ж питання наразі сьогодні обговорювалося і на комісії. За результатами обговорень, врахувавши обставини, з метою забезпечення населення питною водою Комісія вирішила :

Звернутися до 6 ДРПЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області щодо можливості виділення автомобіля для підвозу води для населення міста згідно з графіком.

. Директору КП "Сервіскомуненерго" Чубенко С.В. розробити необхідні заходи щодо стабілізації ситуації у зв'язку з припиненням електропостачання на об'єкти підприємства.

. Начальнику відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради Бутко Л .Л. запровадити заходи щодо забезпечення закладів дошкільної освіти м. Миколаївка.

. Начальнику відділу комунальної власності, ЖКГ, благоустрою, екології та транспорту /Карпенко Ю.О./ вжити всі необхідні заходи щодо водопостачання, водовідведення у місті, забезпечити контроль за якістю питної води.

. Головному лікарю КП "ЦПМСД" Холостовій Т.О., Директору КНП "Слов'янська ЦРЛ" Коплянок С.В. вжити всі необхідні заходи щодо готовності закладів охорони здоров'я до роботи в нештатній ситуації. Проводити роз'яснювальну роботу серед населення щодо особистої гігієни тощо

 Дільничним офіцерам громади забезпечити охорону громадського порядку.

. Начальнику відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю забезпечити інформування населення щодо ситуації з припиненням енергопостачання промислових об'єктів КП "Сервіскомуненерго" та можливими наслідками.

Комісія продовжить свою роботу за призначенням на весь період нештатної ситуації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора