Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» за підтримки ПРООН оголошує конкурсний відбір на навчання

Дата: 06.08.2021 12:41
Кількість переглядів: 333

Фото без описуВсеукраїнський громадський центр «Волонтер» за підтримки ПРООН в межах проєкту «Розбудова спроможності менеджерів волонтерських програм для формування та підтримки професійного підходу до організації волонтерської діяльності та менеджменту волонтерських програм у Донецькій та Луганській областях» оголошує конкурсний відбір на навчання координаторів та координаторок волонтерських програм з Донецької та Луганської областей.

Головною метою проєкту є підготовка та супровід координаторів, які започаткують волонтерські програми на базі своїх організацій, створюватимуть та підтримуватимуть волонтерські ініціативи, забезпечать належний супровід та сталість діяльності волонтерів у своїх громадах.

У межах діяльності координаторів волонтерських програм передбачається:

  1. Участь відібраних на конкурсній основі учасників та учасниць у навчанні (очний тренінг у вересні та листопаді 2021 року та онлайн-тренінг) координаторів волонтерських програм;

  2. Створення навченими координаторами волонтерських програм та залучення до них волонтерів (з вересня 2021 року);

  3. Розробка координаторами спільно з волонтерами ініціатив у своїх громадах; відбір найкращих ініціатив з метою отримання фінансової підтримки з боку ПРООН для забезпечення успішної реалізації на місцях (жовтень-листопад 2021 року).

  4. Участь координаторів у навчальних супервізіях (онлайн та очних) з метою обговорення успіхів та перешкод в організації волонтерських програм, отримання додаткових інструментів ефективного менеджменту волонтерів (листопад 2021 року).

До участі у конкурсі  на навчання запрошуються зацікавлені партнерські організації та установи, готові розвивати волонтерські програми.

Заявки приймаються за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/lClp89z78cweRjNcCPbA7uniXO4hBNhTgl_iW_YtVXG4/edit?usp=sharing 

Кінцевий термін подання заявок – 10 серпня 2021 року.

З додаткових питань звертатися до координаторки проєкту Катерини Пухої (093 509 17 44).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора