Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Як оплатити електроенергію через Viber за себе, рідних та сусідів. Покрокова інструкція від YASNO

Дата: 11.08.2021 11:32
Кількість переглядів: 1158

Фото без описуПостачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень YASNO піклується про своїх клієнтів та надає можливість оплачувати рахунки лише за пару хвилин зі смартфону без комісій та черг. У будь-якому зручному місці мешканці Донеччини можуть скористатися платіжним чат-ботом у Viber, не встановлюючи додаткових програм. YASNO підготував інструкцію, як клієнтам сплатити за світло за допомогою чат-бота.

  1. Або перейдіть за посиланням, або відскануйте QR-код на сайті YASNO, або через пошук Viber знайдіть YASNO-online у розділі «Цікаве» у нижньому меню;
  2. Натисніть кнопку «Оплатити»;
  3. Введіть особовий рахунок, вказаний на платіжці за електроенергію. Платіж можна вносити за своїм особовим рахунком або внести до трьох інших, щоб допомагати своїм рідним або сусідам;
  4. Введіть суму до сплати. Її можна розрахувати самостійно, віднявши від актуальних показань лічильника показання за минулий місяць і помноживши на тариф. Або ж взяти з рахунку за світло. Підтвердіть введені дані, натиснувши «Сплатити».
  5. Відкриється сторінка сервісу платежів PayHub із вже заповненими даними про користувача. Потрібно лише ввести дані банківської карти і завершити оплату.

Такий спосіб розрахунку є швидким, безпечним та вигідним, адже комісія за платежі відсутня. До того ж чат-бот не вимагає встановлення важких додатків і не займає пам’ять телефона.

Крім чат-бота жителі Донецької області можуть за декілька хвилин без переплат розрахуватися за електроенергію в Особистому кабінеті на сайті YASNO або мобільному додатку

Постачальник нагадує: сплачувати за електроенергію потрібно щомісяця до 20 числа.

«YASNO постійно розвиває канали обслуговування, враховуючи вподобання та бажання клієнтів. Viber є найбільш розповсюдженим в Україні месенджером та встановлений більш ніж у 90% власників смартфонів в країні. Вже більше 360 тисяч клієнтів YASNO вирішують питання з електропостачання у Viber-боті. Крім оплати в ньому зручно передавати показання електролічильника, замовити та сплатити додаткові продукти та сервіси, проконсультуватися з фахівцем YASNO, подати документи для оформлення договору на постачання газу. Ми постійно поліпшуємо швидкість обробки даних та впроваджуємо нові функції. В боті передбачено опитування з оцінкою сервісу, щоб відстежувати, що користувачам подобається, а що ні. Клієнти можуть оцінити його роботу в один клік або залишити розгорнутий коментар. Зворотний зв’язок допомагає нам вдосконалюватися та ставати кращими для наших клієнтів», – розповів директор YASNO в Донецькій області Олександр Северін.

 

 

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO двічі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора