Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Поліцейські Краматорська притягують до відповідальності підлітка, який розмальовував фасади будівель

Дата: 12.08.2021 15:14
Кількість переглядів: 1247

Фото без опису15 – річний хлопець протягом тривалого часу розмальовував стіни будинків та парканів фарбою з аерозольних балончиків і хизувався цим в соцмережі. Неповнолітній порушник притягується до адміністративної відповідальності.

У Краматорську зафіксовані непоодинокі випадки розмальовування стін будинків, парканів на центральних та віддалених вулицях міста фарбою. Це є грубим порушення адміністративного законодавства, а саме ст. 173 «Дрібне хуліганство».

Так, під час відпрацювання, спрямованого на виявлення таких фактів як на вулицях міста, так і через мережу інтернет, де так звані «графітники» розміщують фото своїх малюнків, оперативники встановили підлітка 2006 року народження, який розмальовував будівлі.

Хлопець притягується до відповідальності. Адміністративні матеріали будуть направлені до суду.

Дрібне хуліганство тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Краматорське районне управління поліції

Донецької області 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора