Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Обстеження прилеглих територій приватних будинків м.Миколаївка буде продовжено найближчим часом

Дата: 13.08.2021 15:32
Кількість переглядів: 1558

Фото без описуКомісією у складі працівників відділу комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту благоустрою та екології виконавчого комітету Миколаївської ради та офіцера Миколаївської міської територіальної громади було проведено обстеження прилеглих територій приватних будинків м.Миколаївка по вул. Коцюбинська та вул. Європейська у відповідності до «Правил благоустрою Миколаївської міської територіальної громади» затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 26.09.2017 № 08-ХІІ-8 та Закону України «Про благоустрій населених пунктів»

. Було виявлено понад 30 порушень власників приватних будинків, про що повідомлено 17 власникам особисто. В результаті обстеження комісією, проведено роз’яснення власникам приватних будинків стосовно обов’язку провести обрізку гілок та дерев, провести прибирання прибудинкової території строком до 1 вересня 2021 року.

Шановні мешканці приватних будинків!!!

У відповідності до «Правил благоустрою Миколаївської міської територіальної громади» затверджених рішенням Миколаївської міської ради від 26.09.2017 № 08-ХІІ-8: громадяни забезпечують благоустрій земельних ділянок, наданих їм відповідно до вимог чинного законодавства у власність, або користування. Власник (користувач) присадибної ділянки забезпечує належне утримання території загального користування, прилеглої до його присадибної ділянки – по фасадній частині садиби до проїжджої частини, а саме: здійснює своєчасну ліквідацію карантинних рослин, проводить прибирання на прибудинковій території. Не допускається складування на прилеглій території: побутового та будівельного сміття, відходів виробництва, тари, стовбурів дерев, гілок, опалого листя, сипучих матеріалів та інше. У відповідності до п. 5.5 Правил утримання зелених насаджень на території населених пунктах України затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури, та житлового-комунального господарства України від 10.04.2006 № 105 відповідальними за збереження зелених насаджень і належний догляд за ними на приватних садибах і прилеглих ділянках є їх власники або користувачі. Власники (користувачі) приватних будинків зобов’язані провести обрізування гілок дерев та видалення аварійних дерев, що зростають на прилеглих до будинків територіях. За невиконання «Правил благоустрою Миколаївської міської об’єднаної територіальної громади» передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Виконавчий комітет Миколаївської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора