Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Донеччина: надходження за спеціальне використання водних об’єктів склали майже 61 млн гривень

Дата: 16.08.2021 08:25
Кількість переглядів: 1201

За сім місяців 2021 року платники рентної плати за спеціальне використання води Донецької області перерахували до бюджетів всіх рівнів 61 млн гривень - повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Донецькій області Віталій Долгальов. Ця сума майже порівну розподілена між державним та місцевими бюджетами, 33,5 млн грн та 27,5 млн грн відповідно.

Саме за рахунок частини збору, що надходить до скарбниць місцевих громад, фінансуються потреби бюджетної сфери місцевих громад та соціальні програми по екологічному оздоровленню річок та водоймищ Донецької області.

Як прокоментував Віталій Долгальов, більше половини усіх надходжень з плати за воду традиційно забезпечили підприємства м. Маріуполя – 36,4 млн грн, також підприємства міст Бахмут та Краматорськ забезпечили надходження цього податку у сумі 11,1 млн грн та 4,7 млн грн відповідно.

Головне управління ДПС у Донецькій області нагадує, що граничний термін сплати податкових зобов’язань з рентної плати за спеціальне використання води за ІІ квартал 2021 року – 19 серпня 2021 року.

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора