Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

 Робоча нарада по підготовці проведення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України відбулася в Миколаївській міській раді

Дата: 18.08.2021 15:28
Кількість переглядів: 1452

Фото без опису Перший заступник Миколаївського міського голови Володимир Проскунін провів робочу нараду з оргкомітетом по підготовці проведення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України.

На нараді були присутні заступники міського голови, старости старостинських округів,начальники структурних підрозділів Миколаївської міської ради, працівники КЗ «Палац культури».

На порядку денному стояли питання Про організацію проведення святкування Дня Державного Прапора України,

Про визначення кількості учасників автопробігу та уточнення детального маршруту автопробігу з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України; Про залучення молоді до проведення флешмобу з вшанування Дня Державного Прапора України; Про визначення кількості та потреби караваю для учасників автопробігу; Про перевезення культмасових працівників із населених пунктів старостинських округів до м. Миколаївка для участі у заході з нагоди святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України та інші питання.  Членами оргкомітету всі пропозиції та зауваження до організації проведення святкування Дня Державного Прапора України та 30-річчя Дня Незалежності України в Миколаївській міській територіальній громаді взяті до уваги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора