Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

В Миколаївській міській раді відбулася XI позачергова сесія Миколаївської міської ради 8 скликання

Дата: 26.08.2021 17:38
Кількість переглядів: 1623

   Фото без опису26 серпня 2021 року відбулася XI позачергова сесія Миколаївської міської ради 8 скликання,  яку провів Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький. На порядок денний було винесено три питання: Щодо уповноваження комунального  підприємства Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго» на укладання договорів  із поточного ремонту  внутрішньобудинкових систем газопостачання та закупівлю матеріалів на ліквідацію наслідків аварійних ситуацій; 

    Про внесення змін до рішення Миколаївської міської ради від 22.12.2020 № 17-ІІІ-8 «Про бюджет Миколаївської міської територіальної громади на 2021 рік»; Про надання дозволу на коригування робочого проєкту  «Реконструкція очисних споруд дитячого садка «Ялинка» в смт. Райгородок Слов’янського району Донецької області (коригування)» По першому питанню порядку денного виступив міський голова Олександр Гадяцький. На сесії були присутні мешканці домів ,які були відключені від комунальної послуги- постачання природного газу. Ураховуючи відсутність ознак прав власності на ділянки газових мереж, відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» (із змінами внесеними згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» від 03.12.2020 № 1060-IX), згідно Кодексу газорозподільних систем від 06.11.2015 № 1379/28/24, з метою ліквідації аварійних ситуацій на системах газопостачання, керуючись ст. ст. 26 п. 27, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Миколаївська міська рада вирішила:

        

1. Уповноважити комунальне підприємство Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго» на укладання договорів із суб’єктом господарювання, який має право на виконання робіт із поточного ремонту мереж газопостачання до багатоквартирних будинків розташованих за адресою: пров. Шкільний, буд. 2, 3, 4, вул. Європейська, буд. 7.

2.      Виділити кошти на фінансову підтримку комунального підприємства Миколаївської міської ради «Сервіскомуненерго», з метою закупівлі матеріалів на ліквідацію наслідків аварійних ситуацій по відновленню газопостачання за адресами:

пров. Шкільний, буд. 2, 3, 4, вул. Європейська, буд. 7 та виконання робіт з поточного ремонту систем газопостачання.

3.  Рекомендувати Слов’янському управлінню по газопостачанню та газифікації спрямовувати роботу на укладання індивідуальних договорів зі співвласниками щодо технічного обслуговування внурішньобудинкових газових мереж.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора