Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

По шкільним закладам Миколаївської громади пройшли заходи до свята Першого дзвоника

Дата: 01.09.2021 13:33
Кількість переглядів: 1937

Свято 1 вересня — це один із найважливіших днів для учнів, студентів та їхніх вчителів. Воно назавжди залишається в пам'яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВНЗі, хтось знайшов у школі справжніх друзів, а хтось випустив не одне покоління досвідчених молодих людей . Шановні педагоги, дорогі учні, студенти!

Фото без описуЩиро вітаємо з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і зворушливий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам, студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. Найщиріші слова подяки — вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом, дорогі друзі!

Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький

По шкільним закладам Миколаївської міської територіальної громади пройшли заходи до свята Першого дзвоника на яких були присутні: міський голова Олександр Гадяцький, керівний склад виконкому Миколаївської міської ради, начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Людмила Бутко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора