Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Інформація для суб'єктів господарювання

Дата: 08.09.2021 11:51
Кількість переглядів: 1405

Доводимо до відома, що з метою посилення економічного розвитку керівників підприємств та організацій України, а також формування ефективної моделі працевлаштування інвалідів, Громадськими організаціями Rotary Club Innovational та "Всеукраїнською Асоціацією Керівників Бізнесу" iнiцiйовано проведення Національного Благодійного онлайн форуму Intellectual Online Ironman "Управлінські рішення в сучасних умовах".

 

Метою Благодійного форуму є залучення коштів на працевлаштування та розвиток молодих людей з інвалідністю - створення віддалених робочих місць, навчання та допомога у розвитку, а також покращення ставлення українських керівників до власного управлінського розвитку та працевлаштування людей з інвалідністю.

 

Триватиме Національний Благодійний Всеукраїнський Інтелектуальний онлайн Форум з 02 листопада 2021 року до 16 лютого 2022 року.

 

Більш детальну інформацію можливо отримати за телефоном: 0961365527 - Назар Мазур (менеджер проекту) або перейти за посиланням: https://www.rotary-innovational.com/.

 

З огляду на вищевикладене, просимо розповсюдити інформацію серед суб'єктів господарювання усіх форм власності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора