Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Запрошуємо взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2021»

Дата: 08.09.2021 14:26
Кількість переглядів: 376

Фото без описуПРООН, в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру. запрошує мікро-, малі та середні підприємства Донецької. Луганської. Херсонської та Запорізької областей взяти участь у бізнес-виставці «Схід-Експо 2021».Проведення заходу попередньо заплановано на 28-29 вересня 2021 року у місті Київ («Палац Спорту. Спортивна Площа. 1)

Захід відбудеться за фінансової підтримки Європейського Союзу. уряду Данії та Посольства США в Україні. Центральною подією «Схід-Експо 2021 стане виставка-презентація підприємств зі сходу та півдня України, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів. пошуку партнерів та клієнтів з інших регіонів, країн ЄС та світу, і встановлення нових ділових відносин. Участь у «Схід-Експо 2021 для підприємств с безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе всі витрати щодо оренди виставкової зали. виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції. Організації В2В-перемовин. створення каталогу учасників та рекламної кампанії заходу. Можливі формати участі у заході: 1. Підприємство бере участь у заході, виставляє свою продукцію у виставковому МОДУЛ? (2Х2/2Х3 метри), надає інформацію для каталогу та сайту виставки, бере участь у В2В-перемовинах. 2. Підприємство надає інформацію для каталогу виставки та приймає участь у В2В-перемовинах. 3. Підприємство лише бере участь у В2В-перемовинах. 4. Підприємство лише надає інформацію для каталогу виставки. 5. Підприємство бере участь в онлайн-виставці на сайті (окремо, або в комбінації з іншими форматами участі).

Реєстрація підприємців на участь у «Схід-Експо 2021» проводиться до 10 вересня 2021 року за посиланням https://bit.ly/3hpdSu6. Щоб надати інформацію для каталогу виставки треба заповнити анкету онлайн https://bit.ly/3dIRhSl.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeaj1aOnFl84_Sdp-zwSLSsOV1k6y47uvk8bF9Nx7mBlC0viQ/viewform


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора