Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Нове відділення поштового зв'язку АТ «Укрпошта» відкрилось

Дата: 29.09.2021 10:59
Кількість переглядів: 1382

Фото без описуНове відділення поштового зв'язку АТ «Укрпошта» відкрилось сьогодні, 27 вересня в Райгородку! Хоча справедливо було б сказати, що відділення пошти перенесли зі старого приміщення, яке зовсім прийшло в непридатність, до вільних кімнат в приміщенні селищної ради. На заході були присутні Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький, староста Райгородоцького старостинського округу Валерій Удовиченко, заступник директора філіалу з розвитку мережі   Оксана Коляденко,працівники пошти, мешканці селища.

З привітальним словом до гостей звернувся Олександр Гадяцький та побажав , щоб гарною прикметою стала давня традиція відкривати нові заклади інфроструктури,а не закривати їх, а ще відділенню процвітання і стабільності та зауважив, що такі відділення потрібно відкривати і надалі по всій громаді.  
Як повідомила заступник директора філіалу з розвитку мережі   Оксана Коляденко, головним завданням  нового відділення була мета - зробити перебування клієнта у відділенні комфортним, а сервіс - сучасним і якісним. Вона також зазначила, що можливість привести відділення зв'язку «Укрпошти» у сучасний формат з'явилася завдяки сприянню міської влади.
У новому відділенні діють  операційних вікна, в кожному з яких можна отримати всі види послуг, включаючи консультацію, відправку листів, посилок, а також оплату платежів та,що дуже важливо для райгородців,є  термінал.Для прискорення роботи з оформлення  відправлень, прийому платежів та переказів у відділенні встановлена сучасна техніка, а для зручності клієнтів організовані місця для огляду посилок. Також на підприємстві передбачили низку бонусів для клієнтів.
«Для клієнтів, які бажають передати посилку у дитячий будинок, ми передбачили мінімальну вартість відправки. Також у нас є тариф на доставку «Експрес», який незначно більше стандартного і дозволяє значно скоротити терміни доставки - один-два дні», - зазначила  Оксана Коляденко.
   Укрпошта сьогодні — це понад 13 тисяч поштових відділень по всій території країни, з них близько 10 тисяч — у сільській місцевості. Укрпошта надає споживачам 50 видів послуг, серед яких універсальні послуги поштового зв'язку (пересилання простих і рекомендованих поштових карток, листів, бандеролей, секограм, а також посилок без оголошеної цінності масою до 10 кг), а також рекламні та фінансові послуги, послуги з передплати та розповсюдження періодичних друкованих видань, виплата пенсій та інші комерційні послуги. Доставляючи споживачам пошту, пенсії, періодичні видання АТ «Укрпошта» виконує важливу соціальну місію держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора