Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліст - бухгалтер Служби у справах дітей

Дата: 30.09.2021 10:08
Кількість переглядів: 329

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліст - бухгалтер Служби у справах дітей виконавчого комітету Миколаївської міської ради.
Вимоги до посади:


Громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, знання законодавчих та нормативних документів органів державного управління, фінансових і контрольно-ревізійних органів з організації та ведення бухгалтерського обліку і складання звітності, основ економіки, організації документообігу на ділянках бухгалтерського обліку, знання актів законодавства, з питань, що регулюють відносини в сфері захисту прав дитини, опіки та піклування, служби в органах місцевого самоврядування, досвід та вміння працювати з людьми, знання правил діловодства і документообігу, вільне володіння державною мовою, основними навиками роботи на комп’ютері з відповідними програмними засобами.
    Документи, щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 – ти календарних  днів від дня опублікування оголошення.
Подати документи для участі в конкурсі та ознайомитись з порядком проведення конкурсу, а також отримати додаткову інформацію можна у виконавчому комітеті Миколаївської міської ради за адресою: м. Миколаївка пл. Енергетиків, 2/14, , каб. № 5, тел. 4-24-56.
Перелік документів:
заява про участь у конкурсі, заповнена особова картка (форма П-2 ДС), дві фотокартки розміром 4 х 6 см, копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за минулий рік (е- декларування), копію документа, який посвідчує особу, ідентифікаційного коду, військового квитка (за наявності), копії документів про підтвердження рівня вільного володіння державною мовою (атестат про середню освіту і додаток до нього, де є предмет "українська мова"; диплом про вищу освіту і додаток до нього, де є предмет "українська мова"/сертифікат зі знання української мови).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора