Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Рейтингова програма «Підприємець року» 2021

Дата: 08.10.2021 10:10
Кількість переглядів: 1220

Відділ економіки та інвестицій виконавчого комітету Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області інформує про проведення обласної рейтингової програми «Підприємець року».

З умовами програми можливо ознайомитись тут.

Бажаючі взяти участь у Рейтинговій програмі суб’єкти малого/середнього підприємництва подають два примірники таких документів:

  • 1) ЗАЯВУ на участь у рейтинговій програмі «Підприємець року»
  • 2) АНКЕТУ учасника (учасниці) рейтингової програми «Підприємець року»
  • 3) копію документу, що підтверджує особу учасника (учасниці);
  • 4) копії документів, що підтверджують досягнення учасника (учасниці) у розвитку підприємництва (стратегії розвитку бізнесу, програми підвищення кваліфікації/соціальні програми тощо);
  • 5) довідки про відсутність простроченої заборгованості зі сплати податків, зборів (інших обов’язкових платежів), внесків до фондів загальнообов’язкового соціального страхування, з виплати заробітної плати на початок місяця, в якому подана заява на участь у Рейтинговій програмі.
  • 6) Фото розміром 3х4, не менше 1 Мб.

Документи учасників приймаються до 20 жовтня 2021 року за адресою: 84182, Донецька область, Слов’янський район, м. Миколаївка, пл. Енергетиків, б. 2/14 (відділ економіки та інвестицій виконавчого комітету Миколаївської міської ради) та на електронну адресу  invest@mk-otg.gov.ua.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора