Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Перевірки бізнесу Донеччини забезпечили надходження до бюджету більше 188 мільйонів гривень

Дата: 18.10.2021 14:38
Кількість переглядів: 1083

Фото без описуЗ початку 2021 року податківцями Донецької області проведено всього 1305 перевірок, що передбачають донарахування. За вісім місяців донарахування за актами перевірок на одну узгоджену документальну перевірку склали 197,7 тис. грн, а на одного аудитора – 1355,5 тис. гривень.

За результатами перевірок донарахування порушникам склали 235,9 млн гривень. Крім того, в ході перевірок зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 21,9 млн грн, зменшено від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ на 13,7 млн гривень.

За січень-серпень 2021 року підрозділами аудиту Донеччини забезпечено додаткових надходжень до державного бюджету за результатами проведених документальних перевірок 188,3 млн гривень.

Такі показники контрольно-перевірочної роботи досягнуті завдяки здійсненню перевірок, в першу чергу, ризикових суб’єктів господарювання та відпрацюванню реальності здійснення господарських операцій. Представників відповідального бізнесу податківці Донеччини не турбують.

 

 

 

 

Підписатися на Facebook 

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

 

 

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot

 

 

#аудит, #перевірки, #ДПС_Донеччина

 

#ЦифраДня


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора