Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Донеччина у «червоній» зоні: як клієнтам YASNO вирішити питання з постачання електроенергії та газу

Дата: 19.10.2021 14:06
Кількість переглядів: 1180

Фото без опису

На період перебування Донецької області у «червоній» зоні карантину обслуговування клієнтів в енергоофісах постачальника YASNO відбуватиметься виключно за попереднім записом. Відвідати енергоофіс клієнти можуть за наявності сертифікату про вакцинацію чи негативного результату ПЛР-тесту або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу. Результати тестів дійсні 72 години.

Записатися на візит можна за телефонами, що виділені для кожного енергооофісу та розміщені на сайті постачальника. Під час відвідування енергоофісу постачальник закликає клієнтів дотримуватись правил безпеки:

  • вхід у приміщення лише у масках або респіраторах;
  • не більше одного відвідувача на 10 м² зали;
  • відстань між відвідувачами під час очікування зовні не менше 1,5 м.

Піклуючись про здоров’я та безпеку клієнтів, YASNO радить відвідувати енергоофіси лише у разі крайньої потреби. Постачальник постійно розвиває онлайн-сервіси та нагадує, що більшість питань клієнти можуть вирішити дистанційно через:

«Ми створили всі умови, щоб наші клієнти могли зручно та безпечно передати показання, сплатити рахунок та отримати консультацію. Дистанційні сервіси YASNO дозволяють зробити це за декілька хвилин, адже не потрібно нікуди йти та стояти у чергах. Зі свого комп’ютеру та смартфону можна вирішити більшість питань за себе, а також за своїх близьких та сусідів похилого віку, які не користуються інтернетом», – сказав директор YASNO у Донецькій області Олександр Северін.

 

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO двічі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора