Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

До Октябрського водосховища випустили близько 130 тис. екз. молоді цінних видів риб

Дата: 20.10.2021 08:03
Кількість переглядів: 1163

Фото без опису18 жовтня 2021 року проводились роботи із вселення водних біоресурсів на Октябрському водосховищі (124 га), що розташоване на території Гродівської селищної територіальної громади Покровського району Донецької області.

Всього у водний об’єкт випустили 130 000 екз. цьоголіток риби, загальною вагою 3 250 кг, в такий кількості: товстолоб – 84 000 екз. (2 100 кг), короп – 42 000 екз. (1 050 кг) та білий амур – 4 000 екз. (100 кг). Середня вага одного екземпляра рибопосадкового матеріалу становила 25 грамів.

Зариблення рибопосадковим матеріалом здійснювалось з врахуванням карантинних обмежень за рахунок коштів користувача спеціального товарного рибного господарства, що здійснює рибогосподарську діяльність на вищезазначеній водоймі.

Контроль за процесом зариблення водних біоресурсів здійснювала Комісія з контролю за проведенням робіт із вселення водних біоресурсів у водні об’єкти, які розташовані у зоні діяльності Донецького рибоохоронного патруля. Також у заході взяли участь представники місцевих державних адміністрацій та громадськість.

Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Донецькій області висловлює подяку всім учасникам робіт, пов’язаних з відтворенням та вселенням водних біоресурсів до водного об’єкта, та наголошує, що проведення таких робіт покращує  екологічну ситуацію в регіоні та забезпечує  населення якісною рибою та продуктами її переробки.

#donetskfishpatrol #рибоохороннийпатруль #донецькийрибоохороннийпатруль #рибнийпатруль #рибоохорона #новини #новости #донецкаяобласть

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора