Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Працівники культури та майстри народного мистецтва Миколаївської міської територіальної громади з нагоди професійного свята отримали відзнаки

Дата: 10.11.2021 13:17
Кількість переглядів: 1351

Фото без описуМиколаївський міський голова Олександр Гадяцький, перший заступник міського голови Володимир Проскунін, начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Людмила Бутко привітали з професійним святом працівників культури та майстрів народного мистецтва Миколаївської міської територіальної громади. Міський голова Олександр Гадяцький відзначив, що ми всі високо цінуємо вагомий внесок у розвиток культури нашої громади працю кожного творчого колектива.

Без підтримки і розуміння, без добрих сердець, ініціативності і творчої думки неможливі добрі зміни в нашому культурному житті. «Ваша праця завжди помітна: Ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все саме найкраще і цінне. Відкриваєте чисте живе джерело світової культури. Знайомите зі скарбами людської цивілізації. Ви виховуєте нове творче покоління. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення й життєвих перемог.» За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професіоналізму та вагомий особистий внесок у розвиток культури громади були нагороджені кращі працівники та колективи Миколаївської ради. Ми пишаємося людьми, які своєю самовідданою працею вносять в наше повсякденне життя радість та долучення до прекрасних миттєвостей життєвих історій нашого славетного краю. І, наостанок, нехай культура зміцнює й гуртує нашу громаду для утвердження заможної та духовно багатої України, а цей день відгукнеться в Ваших душах гордістю за рідне слово, рідну пісню, рідну культуру!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора