Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Миколаївська міська територіальна громада отримала субвенцію на розвиток мережі Центрів надіння адміністративних послуг

Дата: 25.11.2021 08:16
Кількість переглядів: 1127

Фото без описуПриємна новина для нашої громади. Миколаївська міська територіальна громада отримала субвенцію на розвиток мережі Центрів надіння адміністративних послуг (ЦНАП). Що це означає?

Відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України та розпорядження Кабінету Міністрів України, здійснюється надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП), а саме: - Комп’ютерне обладнання (обладнання для видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів).

Виконавчим комітетом проведено закупівлю на придбання обладнання, та підписано договір на суму 264,00 тис. грн., де 30 % від суми договору, що становить 79200,00 грн. А, 70% від суми договору, що становить 184800,00 грн. це вже за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг.

Отже, після встановлення програмного забезпечення, в відділі ЦНАП буде надаватися нова адміністративна послуга - видача посвідчення водія та технічних паспортів транспорту. Так що, шановні мешканці нашої громади, скористатися такою послугою зможе кожний!

 

Міський голова Олександр Гадяцький

FACEBOOK


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора