Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Хакатон вугледобувних міст. Видобувай нові ідеї

Дата: 30.11.2021 13:58
Кількість переглядів: 1114

Хакатон вугледобувних міст. Видобувай нові ідеї

3-5 грудня відбудеться хакатон з метою створення рішень для трансформації Червонограду і Мирнограду. 

Захід проведуть: СИНХРО ПРОСТІР разом із Українським союзом промисловців та підприємців, за підтримки ПРООН та у співпраці із Мінрегіоном, Міненерго та МінТОТ.

Асоціація міст України виступає інформаційним партнером хакатону.

 

Детальніше - https://auc.org.ua/node/31103

 

 

Хакатон вугледобувних міст. Видобувай нові ідеї є частиною поєкту ПРООН Ефект метелика: пілотні дослідження, що можуть допомогти запустити трансформацію вугледобувних міст України.

Презентація проєктів відбудеться 10 грудня 2021 року. Найкращі проєкти будуть обрані журі, яке очолює Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов, а до складу входять представники міністерств, місцевої влади та міжнародні експерти.

Рішення обиратимуться для пілотування в Червонограді та Мирнограді, а також матимуть потенціал масштабування далі в інші міста, в яких закриватимуться шахти.

Запрошуємо всіх, хто має ідеї чи проєкти, які можуть покращити якість міського середовища у Червонограді та Мирнограді – взяти участь у хакатоні вугільних міст та приєднатися до ініціативи їх трансформації. Пілотування найцікавіших рішень буде підтримано міжнародними організаціями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора