Миколаївська міська територіальна громада

Краматорський район Донецька область

Новий рік-це свято, коли збуваються мрії!

Дата: 30.12.2021 14:13
Кількість переглядів: 1443

Ще четверо дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали власне житло напередодні Нового року в Миколаївській міській територіальній громаді. Новий рік-це свято, коли збуваються мрії! Це тепер точно знають діти, які сьогодні отримали довгоочікувані ключі від своїх квартир. "Ніхто не бачить, як сирота плаче", - говорить народна мудрість. І не треба сліз, бо сьогодні відбулася щаслива подія для всіх нас!

Дуже було радісно дивитися, як світилися очі цих, майже дорослих ,дітей, як вони дякували та ділилися планами на майбутнє. На сьогодні при виконавчому комітеті міської ради на соціальному квартирному обліку як такі, що потребують поліпшення житлових умов, ще перебувають особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Коли дитина має і тата, і маму, вона себе достатньо впевнено почуває. А коли діти не мають батьків і йдуть у доросле життя, то перед ними виникає дуже багато проблем, особливо з житлом. Наше завдання полягає в тому, щоб допомогти цій дитині робити вже дорослі кроки. Квартири придбані за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів на умовах співфінансування.

Настрій гарний був не тільки в дітей, а й в усіх присутніх на заході.Вітаємо щасливих власників житла з Новим роком та Різдвом Христовим! Від себе особисто та від мешканців нашої громади бажаю домашнього затишку, чудового настрою, яскравої мрії, доброї надії, життєвого достатку, щирої радості та вірної любові. Нехай у Новому році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2022-й дарує тільки найкраще!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100020486126589


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора